Технологијата ни ги уништи семејните ручеци и хармонија (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако размислите за тоа како некогаш изгледаа семејните ручеци и дружби контра тоа што го имаме денес, сите ќе мора да признаете дека модерната технологија го уништи целиот сјај на седење на една маса, и тоа заедно, сконцентрирани на разговорите кои беа повеќе од продуктивни.

Loading...

Сега, со напливот на сите гаџети, WI – FI, паметни телефони и компјутерска технологија, речиси и да нема разговори, дружби и семејна хармонија.

Еве како компанијата Долимео нашла начин да ја прекине интернет врската, за да им даде до знаење на опсесивните корисници на модерните гаџети дека семејниот ручек е сепак повреден од било која социјална мрежа.

Во мелница за бибер, ставиле прекинувач на конекцијата за која корисниците отстрана не знаат што е тоа што им прави сериозен проблем при сурфање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.