Театар Куманово за викенд со претстава за деца “Пинокио”

Сподели со своите пријатели

Во Театар Куманово, во сабота /2 октомври/, со почеток во 12.30 часот, пред најмалата публика ќе биде изведена детската претстава “Пинокио”, работена според текст на Карло Колоди, а во режија на Бојана Краљевска

Loading...

Актерска екипа за преставата Пинокио ја сочинуваат Александра Михајловска, Владо Дојчиноски, Сања Русеска, Мартин Лазаревски, Кети Дончевска – Илиќ и Љупчо Хаџи – Стојанов.

Цена на билетот е 50 денари. 

Резеравации на тел: 031/423 950; 078/236 420 од 10.00 – 14.00ч. и од 17.00 – 20.00 часот. 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.