Театар Куманово: Премиера на претставата ”Зад кулисите”

Сподели со своите пријатели

Во Театар Куманово, утре /14 јули/ ќе биде изведена премиера на претставата „ЗАД КУЛИСИТЕ“, работена  според текст на Мајкл Фрејн, а во режија на Билјана Радиноска.

Loading...

Во претставата настапуваат актерите Мартин Лазаревски, Нина Максимова, Кети Дончевска Илиќ, Горан Илиќ, Антонио Пешевски, Александра Пешевска, Александра Михајловска, Јасмина Василева, Марко Трајковиќ, Петрушевски Новко, Булатовиќ Надежда, Петрушевска Добринка, Костовски Славко, Кузмановска Љубица, Митевски Стојче, Бошловска Калина, Китановски Стевчо и Димовска Слободанка

По одржаната премиера, за среда е најавена реприза, соопшти Театар Куманово.

Претставите започнуваат во 20 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.