Татко и тројацата синови, запеаа и го расплакаа целиот свет

Сподели со своите пријатели

Нилови, вокалната група која ја сочинуваат татко и тројца синови стана голема светска атракција, откако се појавија на аудиција.

Таткото Лаури, имено пред 10 години имал срцев удар од кој се опоравил благодарение на музиката. Токму поради тоа сите заедно одлучиле да се фокусираат на тоа во иднината. Не чуди ниту ниниот избор на песната „Father and Son“ од познатиот изведувач Кет Стивенс.

На членовите на жирито не им беше потребно многу време да се разнежнат и дури да заплачат. Ова е уште еден доказ дека во светот не постои посилна врска од онаа која ја имаат враќата, родителите, децата и семејството.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.