Танга, кацига и шибај (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет осамна видео на кое Русинка решила да се провози на бесан мотор, ама на малце необичан начин. Она на себе има само тангу и кацигу. Ризикуе с’с тој да стекне светску славу и запалење на бубрези, али слава е слава.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.