Тандем кој го воодушеви светот: Куче пружа прва помош на својот сопственик (видео)

Сподели со своите пријатели

Државното првенство во игра со кучиња кое се одржа во Русија е вистински хит на интернет, откако куче кое учествуваше изведувало реанимација на својата сопственичка.

Сензационалната точка ја извеле Луси Имбергерова и нејзиното куче, кои претходно својата популарност ја започнале и во емисијата „Италија има талент“.

Луси во рамките на точката на изведбата е погодена од граната, при симулацијата легна на под и не се движеше. Потоа се приближи кучето кое започна да ја врши реанимацијата.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.