Зафир Сајто

Сподели со своите пријатели

Штитеничката на Домот за стари лица „Зафир Сајто“ од Куманово која вчера беше пријавена за исчезната е пронајдена. Loading… – На 26.06.2023 година е пронајдено лицето С.П за кое истиот ден (26.06.2023) од страна на вработена во Домот за стари лица „Зафир Сајто“ во Куманово беше пријавенa дека се оддалечилаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Штитеничка на Домот за стари лица „Зафир Сајто“ во Куманово утринава била пријавена за исчезната. Loading… – На 26.06.2023 година во 07.57 часот во СВР Куманово вработена во Домот за стари лица „Зафир Сајто“ во Куманово пријавила дека од домот се оддалечила нивна штитеничка С.П. од Куманово, информираат од СекторотПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Ученици од кумановската Гимназија „Гоце Делчев“ денеска однесоа подароци за жените штитенички на Домот за стари лица „Зафир Сајто“ во Куманово. Loading…     Учениците кои се дел од волонтерската група на училиштето претходно собрале донации од нивните соученици и наставници и купиле цвеќе по повод утрешниот Ден на жената,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски информира дека успешно функционира сервисот за домашна посета на стари лица и лица со попреченост во Куманово. Loading… „ЈОУ Дом за стари лица „Зафир Сајто“ и НВО „Порака Наша“ реализираат проект за домашна посета, помош и поддршка на стари лица и лица со попреченостПрочитај повеќе