Волшебникот од Оз

Сподели со своите пријатели

Театар Куманово денеска премиерно ќе ја изведе детската претстава „Волшебникот од Оз“ од 18 часот во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“. Loading… Станува збор за претстава во режија на Бојана Краљевска Стојков, а во која играат: Анастасија Величковиќ, Марко Трајковиќ, Александра Михајловска Величковски, Жарко Јовановиќ, Сања Русевска и Никица Јанковски.Прочитај повеќе