Виктор Радевски

Виктор Радевски

Сподели со своите пријатели

Виктор Радевски од Куманово освои сребрен медал на еден од најголемите гастрономски натпревари на Балканот „Бисер мора“ кој се одржа во Брач, Хрватска. Loading… Радевски учествуваше под менторство на Асан Даутовиќ и македонската асоцијација „Гастромак“ предводена од Адријана Алачки.     Среброто го освои во категорија подготовка на тартар бифтекПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Виктор Радевски од Куманово се закити со два сребрени медали на најголемиот регионален гастрономски натпревар кој се одржа во Брач, Хрватска. Loading…     Радевски кој работи во Комплексот Етно село Тимчевски, под менторство на Асан Даутовиќ, освои два сребрени медали во категоријата „келнер” со послужување на вино, подготовка наПрочитај повеќе