вежбање

woman exercising indoors

Сподели со своите пријатели

Мора да бидете искрени – да се симнете од каучот и да трчате или кревате тегови бара неверојатен ментален напор и волја во одреден момент. Loading… Има денови кога многу лесно започнувате, додека другите се проблематични На крајот на денот, свесни сте што за вас значат вежбањето и движењето, истоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сега е и официјално: Вежбањето може да ве направи посреќни од парите, покажаа резултатите од неколку студии за врската помеѓу среќата и вежбањето. Loading… Ако сте еден од оние кои не вежбаат, ви пренесуваме неколку причини да се мотивирате и да започнете со тренингот. Поточно, истражувачите веруваат дека вежбањето можеПрочитај повеќе