Ванеса Фрејзер

Сподели со своите пријатели

Русија побара седницата на Советот за безбедност на ОН посветена на Украина да се одржи на 8 февруари, изјави Ванеса Фрејзер, постојан претставник на Малта, земја која претседава со Советот за безбедност во февруари. Loading… Првиот заменик претставник на Руската Федерација во ОН, Дмитриј Полјански, појасни дека средбата ќе бидеПрочитај повеќе