Вадим Сињавски

Сподели со своите пријатели

Министерството за вонредни ситуации на Белорусија наскоро ќе го заврши процесот на вооружување и воена обука на своите вработени за да можат во случај на вооружен конфликт да им пружат помош на министерствата за одбрана и за внатрешни работи, изјави вчера министерот за вонредни ситуации Вадим Сињавски. Loading… Министерот СињавскиПрочитај повеќе