Вадим Омелченко

Сподели со своите пријатели

Голем број земји ветија дека ќе испратат вкупно 321 тенк во Украина, изјави украинскиот амбасадор во Франција на телевизијата БФМ, без да прецизира која земја колку парчиња тешко оружје ќе испрати. Loading… „Бројни земји официјално го потврдија договорот за испорака на вкупно 321 тешки тенкови на Украина“, изјави Вадим Омелченко,Прочитај повеќе