Вадим Кобзев

Сподели со своите пријатели

Вадим Кобзев, адвокатот на Алексеј Навални, објави дека лекарите биле повикани во ќелијата на Навални ноќта меѓу 7 и 8 април поради акутни симптоми кои затворскиот персонал одбил да ги објасни. Loading… Кобзев вели дека не сака да ја исклучи можноста Навални повторно да биде отруен, но овојпат во малиПрочитај повеќе