The Sims

Сподели со своите пријатели

The Sims објави дека додала опции за прилагодување на родот на трансродовите лица во својата игра. Loading… Видео играта објави куп бесплатни ажурирања за да се осигура дека секој играч ширум светот може да создаде симулација базирана на луѓе од реалниот свет. Ново ажурирање „Пристигна ажурирање на основната игра соПрочитај повеќе