технолодија

Сподели со своите пријатели

Судијка во американската сојузна држава Делавер го откажа договорот за исплата на 55,8 милијарди долари, кој во 2018 година на Илон Маск му го додели компанијата Тесла која произведува електрични автомобили. Loading… Тужбата ја поднел акционер на Тесла, кој тврдел дека станува збор за преголема сума. Судијката Кеталин Мекормик јаПрочитај повеќе