свински грип

refill of liquid on tubes

Сподели со своите пријатели

Во Велика Британија е забележан прв случај на пренесување на нов вид свински грип на човек, а здравствените власти се обидуваат да го утврдат потеклото на вирусот. Loading… Во понеделникот, Агенцијата за здравствена безбедност на Обединетото Кралство (UKHSA) потврди дека лицето било позитивно на тестот за грип А H1N2v, штоПрочитај повеќе