Студентски Пленум

Сподели со своите пријатели

Организирано со автобуски превоз, средношколците од Куманово вчера се упатија на протестниот Трет Студетнски Марш во Скопје каде пред МОН а подоцна и пред Владата на РМ побараа средба со Министерот Абдулаќим Адеми. Loading… [huge_it_gallery id=”19″] Децата ви се на улица, додека вие ја продлабочувате дупката што собира гној воПрочитај повеќе