стралинк

Сподели со своите пријатели

Сите тенкови, топови, пиштоли, ракети и друга муниција што НАТО му ги доставува на Киев од почетокот на конфликтот во Украина не се ни приближно важни како пристапот до сателитската мрежа Старлинк. Loading… Без комуникација преку сателити со ниска орбита во сопственост на Илон Маск, украинската војска би била слепаПрочитај повеќе