Спортска сала Куманово

Сподели со своите пријатели

Спортската сала во Куманово добива ново осветлување како дел од проектот за целосна реконструкција на објектот, соопшти градоначалникот Максим Димитриевски. Loading… Како што изјави тој неодамна се работи на партерното уредување и трибините, додека подот веќе е завршен.     Во следниот период, како што рече Димитриевски, ќе следува заменаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На 11ти Ноември, кога се слави Денот на ослободување на Куманово, ќе биде пуштена во употреба реконструираната Спортска сала. Loading… Ова вчера го најави градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски.     Нашата гордост Спортската сала Куманово, добива нов лик, продолжува целосна реконструкција на истата. Се гледаме на 11 тиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во тек се активностите за реконструкција на внатрешноста на Спортската сала во Куманово, информираше денеска градоначалникот Максим Димитриевски. Loading…     Финалното машинско чистење на подот се одвива деновиве, при што ќе се нанесе епоксиден материјал, а потоа ќе следува и местење на паркетот.     Претходно се работеше наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Продолжуваат активностите за реконструкција на Спортската сала во Куманово, а деновиве активно се работи на боксерската сала и трибините. Loading… – Активно се работи на реконструкција на Боксерската сала во склоп на Спортската сала во Куманово, како и на реконструкција на трибините во салата, информираше градоначалникот Максим Димитриевски.    Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Заврши подготовката за поставување на нови епоксидни подови во Спортската сала во Куманово, информира градоначалникот Максим Димитриевски. Loading… Од објавените фотографии може да се забележи дека реконструкцијата на трибините веќе е завршена. Реконструкцијата на трибините во спортската сала во Куманово, почна лани во август. Тогаш за реконструкцијата на внатрешноста воПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Започната е реконструкцијата на внатрешниот дел од Спортската сала во Куманово, откако претходно беше променет кровот. Loading… Како што објави градоначалникот Максим Димитриевски, во тек е реконструкција на трибините во салата. Општината како што е веќе познато, ќе одвои над 12 милиони денари за внатрешното уредување. Освен трибините, се очекуваПрочитај повеќе