Скот Хејзлет

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, вчера оствари средба со директорот на Националниот демократски институт за меѓународни работи (NDI) во Македонија Роберт Скот Хејзлет. Loading… На средбата, тие разговараа на повеќе теми меѓу кои и за нивната субнационална програма за управување и промовирање на меѓупартиски дијалог.Прочитај повеќе