Шон Фрејзер

Сподели со своите пријатели

Канада го зголеми бројот на доселеници што има намера да ги прими за околу половина милион годишно до 2025 година, за да го надополни големиот недостиг на домашна работна сила. Loading… „На Канада ѝ требаат повеќе луѓе“, рече Шон Фрејзер, министер за имиграција, пренесе Танјуг. Повеќе од 900.000 работни местаПрочитај повеќе