Шел

Сподели со своите пријатели

Британско-холандската нафтена компанија „Шел“ објави дека била принудена да ја намали преработката во рафинеријата во германската Рајнска област поради ниските нивоа на водата во реката Рајна што го отежнало транспортот. Loading… „Поради нискиот водостој на Рајна, го намаливме капацитетот на Shell Energy and Chemicals Park Rhineland. Ситуацијата со снабдувањето еПрочитај повеќе