Сашо Петрушевски

Сподели со своите пријатели

По две години централното градско подрачје на Куманово ќе се украсува во пресрет на новогодишните празници. За оваа намена ќе се одвојат 3 милиони денари. Loading… Но, овој пат општината ќе се украсува со сопствени новогодишни украси, кои согласно плановите ќе можат да се  користат и наредните години. За овааПрочитај повеќе