Сара Бјанки

Сподели со своите пријатели

САД и Тајван во средата се согласија да започнат трговски разговори според нова иницијатива, велејќи дека сакаат да постигнат договори со „економски значајни резултати“, што е уште еден знак за зголемена американска поддршка за островот за кој Кина тврди дека е нејзина територија. Loading… Вашингтон и Тајпеј ја претставија ТрговскатаПрочитај повеќе