рулет

Сподели со своите пријатели

Балвиндер Самби кому е забранет влезот во неколку казина откако освоил десетици илјади евра, го открива системот како да го победите рулетот. Вечниот добитник во казината одлучил да го открие системот со која игра уште од 2006. година. Тој секогаш игра на осум броеби – 8, 9, 11 и 12Прочитај повеќе