Руди Џулијани

Сподели со своите пријатели

Руди Џулијани, поранешниот адвокат на Доналд Трамп, поднесе барање за стечај, неколку дена откако му беше наложено да плати 148 милиони долари во тужбата за клевета, поднесена од двајца поранешни изборни работници во американската сојузна држава Џорџија. Loading… Тие тврдеа дека неговите лажни обвинувања против нив за помагање во местењетоПрочитај повеќе