Роман Головченко

Сподели со своите пријатели

Интеграцијата на Русија и Белорусија во сојуз на држави може да овозможи ефективен одговор на западните санкции, изјави денеска рускиот премиер Михаил Мишустин, пренесува ТАС С. Loading… Во разговор со белорускиот премиер Роман Головченко, тој изрази уверување дека со интегрирање на двете земји ќе можат да се спротивстават на притисокотПрочитај повеќе