Роберто Гуалтиери

aerial photography of city

Сподели со своите пријатели

По 18 години чекање, Рим конечно ќе добие илјадници нови такси возила, изјави градоначалникот на Рим Роберто Гуалтиери. Loading… Тој нагласи дека со тоа ќе се стави крај на големиот недостиг на таксисти, поради што туристите и локалните жители редовно чекаат долго време за превоз, пренесе Ројтерс. Рим и другитеПрочитај повеќе