ПС Гошинце

Сподели со своите пријатели

Гњилане – Кадри Бајрами, лице чие име беше споменато од страна на македонските медиуми за наводна вмешаност на Бајрами во нападите врз ПС Гошинце, негираше дека учествувал во нападите, пренесува порталот Рајони Прес. Loading… Јас сум селски човек и цел ден се занимавам со домашна работа. Бев изненаден кога го слушнав моето имеПрочитај повеќе