Павел Филатиев

Сподели со своите пријатели

Руски падобранец кој учествувал во борбите во Украина ја разоткри вистината за руската инвазија на Украина и побегна од земјата. Loading… Павел Филатиев ги знае последиците од тоа што го кажа. Овој поранешен падобранец сфаќа дека ризикува затвор, дека ќе го наречат предавник и дека неговите поранешни другари ќе гоПрочитај повеќе