патување и дестинации

Сподели со своите пријатели

Ова лето особено се вжештија цени на сместувањата во Грција. Како и да се оди, во приватен аранжман, или преку агенција, само за сместување во шпицот на сезоната, односно во првата недела на август, за оваа дестинација треба да се издвои значајна сума на пари. Loading… Од Грција, поскапа еПрочитај повеќе