организам

Сподели со своите пријатели

Постојат многу различни теории затоа како да ги подобриме нашиот метаболизам.Тоа е природен процес кој се случува во нашето тело, и не одржува живи и здрави. Тој е зависен од бројни фактори како возраста, полот, телесниот состав, физичката активност и холистичкиот начин на живот. Метаболизмот е брзината со која нашетоПрочитај повеќе