Олга Колобова

Сподели со своите пријатели

Три минути пред полноќ на 14.09.2018 година почнал да ѕвони мобилниот на Андреј Аверјанов. Loading… Иако било доцна, генерал-мајор Аверјанов, командант на единицата за тајни операции на ГРУ 29155, сè уште бил во својата канцеларија во седиштето на руското воено разузнавање во Москва. Истиот ден, Bellingcat и неговиот руски партнерПрочитај повеќе