Од дете за дете

Сподели со своите пријатели

Втор пат како дечињата од детските градинки на ЈОУ ”Ангел Шајче” донираат за своите врсници од социјално загрозени семејства. Loading… Акцијата под наслов ” Од дете за дете”, спроведена преку Центарот за социјални работи од Куманово, а поддржана од Министерството за труд и социјала, на децата од сиромашни семејства ќеПрочитај повеќе