Муамед Сејдини

Сподели со своите пријатели

Фудбалската федерација на Македонија и Општина Куманово ќе се заложат за уредување на постоечкиот голем терен на игралиштето на поранешен ЗИК. Loading…     Вчера градоначалникот на Општина Куманово оствари средба со претседателот на ФФМ Муамед Сејдини при што го посетија игралиштето кое сега е во незавидна положба.    Прочитај повеќе