Мери Стефановска

Сподели со своите пријатели

Кумановските гимназијалци за краткиот филм „Родители“ добија „Сребрена плакета“ на конкурсот кој го организираше Народна техника, соопштија денеска од гимназијата „Гоце Делчев“. Loading… Учениците од прва година учествуваа на 51-тиот државен фестивал на непрофесионален филм и ја освоија наградата. Филмот зборува за чувствата на тинејџерите, менталното здравје, врските со родителите.Прочитај повеќе