Маша Москаљева

Сподели со своите пријатели

13-годишната Русинка Маша Москаљева, која беше испратена во дом за деца откако нацрта антивоен цртеж, нејзината мајка ја изнесе од сиропиталиштето. Loading… Таткото на Маша, самохраниот родител Алексеј Москаљов, беше осуден на две години затвор, а Маша не сакаше да остане со нејзината мајка Олга, која со години не живеешеПрочитај повеќе