Масачусетс

white and red plastic pack

Сподели со своите пријатели

Градот Бруклин во Масачусетс ја забрани продажбата на цигари, тутун и тутунски производи на сите луѓе родени во 21 век, пишува ABC. Loading… Тоа е локална регулатива која може да послужи како модел за другите градови кои сакаат нивните жители помалку да пушат цигари. Бруклин е првиот град во САДПрочитај повеќе