Марлен Енгелхорн

Сподели со своите пријатели

Австро-германска наследничка собрала група граѓани за да одлучат како да подели голем дел од богатството што го наследила од нејзината баба. Loading… Марлен Енгелхорн, која има 31 година и живее во Виена, сака 50 Австријци да утврдат како ќе бидат прераспределени 25 милиони евра од нејзиното наследство, пренесува Индекс. „НаследивПрочитај повеќе