Мајкл Џејмс Прат

Сподели со своите пријатели

Шпанската полиција уапси еден од 10-те најбарани бегалци на ФБИ, кој со лажен идентитет престојувал во хотел во Мадрид. Loading… Мајкл Џејмс Прат, државјанин на Нов Зеланд, беше осуден на доживотен затвор во САД за сексуална експлоатација и сексуален напад и за правење слики на деца кои се сексуално злоупотребени.Прочитај повеќе