Маца Дискреција

Сподели со своите пријатели

Сигурно сте чуле дека жене за лепоту трпив све. Туј су силикони, хијалурони, ботокси, вадење ребра, пластични операција, дизање дупе, нови вилице, итд, итд. Тој е случај и сас старлету позната како Маца Дискреција, која моментално се бори за опстанак у реално шоу ”Парови”. Loading… На Фејсбук можев да се најдевПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сенада Нуркиќ, позната како Маца Дискреција, на свое домашно видео, не само што докажа дека не е дискретна, него дека од дискрецију нема ни Д. Loading… Шалимо се. Девојка си фура некој свој фазон, живи у свој свет и тој што е она горда на свое тело, не е злоПрочитај повеќе