квока

Сподели со своите пријатели

Што е сепак квока? Дали се навистина толку среќни? Овде можете да прочитате неколку интересни работи кои се кријат зад насмевките на овие мали крзнени суштества. Loading… Запознајте се со квока Квока се ноќни торбари. Тие се едни од најмалите членови на семејството macropodidae, кое вклучува и кенгури и валаби.Прочитај повеќе