Изабел Шнабел

Сподели со своите пријатели

Официјални лица на Европската централна банка (ЕЦБ) сигнализираа значително ново зголемување на каматните стапки во еврозоната во септември, во услови на постојано висока инфлација и знаци на губење на довербата во централните банки. Loading… На седницата во јули, ЕЦБ ги зголеми клучните каматни стапки за половина процентен поен, а сличенПрочитај повеќе