илузија

Сподели со своите пријатели

Обрнете внимание кое животно прво ќе го видите на оваа илустрација. Loading… Оптичките илузии често откриваат интересни факти за личноста и однесувањето на луѓето. Погледнете ја оваа оптичка илузија и внимавајте кое животно прво го гледате на сликата, тоа ќе ви открие нешто за вас.     Мајмун Ако видитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Коњ кој шета низ снежна ливада предизвика бурни реакции на социјалните мрежи од една едноставна причина – „никој не знае“ на која страна се движи коњот. Loading… Во видеото го гледаме коњот Рудник, кој е пример за тоа како визуелните информации можат да го измамат нашиот мозок. На илузијата влијаелеПрочитај повеќе