Хана Љубакова

Сподели со своите пријатели

Неодамнешните сателитски снимки од Белорусија покажуваат новоасфалтирани шумски патишта и бавно движење на воената опрема кон јужната граница на земјата, кон Украина, а во анализата на Foreign Policy се наведува дека многу експерти сметаат дека ова е знак дека Белорусија би можела да биде следен фронт во руската инвазија наПрочитај повеќе