Хан Дак-Су

Сподели со своите пријатели

Американскиот потпретседател Камала Харис во четврток ќе ја посети демилитаризираната зона (DMZ) што го одвојува Корејскиот Полуостров за време на нејзиниот престој во Јужна Кореја, објави во вторникот Белата куќа. Loading… Посетата, како што се наведува, ја нагласува „американската посветеност на заканата од Северна Кореја“, а потпретседателот Харис ќе јаПрочитај повеќе