Гучи

Gucci signage

Сподели со своите пријатели

Италијанската финансиска полиција ги пребарала објектите на производителот на луксузни стоки Гучи како дел од истрагата на Европската комисија во неколку земји за можни прекршувања на прописите за конкуренција, велат извори, а компанијата потврдила. Loading… Во соработка со агентите на Европската комисија, Guardia di Finanza ги пребарала објектите на ГучиПрочитај повеќе