Грегоријан Биволару

Сподели со своите пријатели

Француските власти го уапсија лидерот на мултинационалната организација за тантричка јога, Грегоријан Биволару (71), под сомнение дека ги индоктринирал женските следбеници за сексуална експлоатација. Loading… Романскиот гуру, шеф на Атман Јога федерацијата, беше приведен за време на полициска операција низ Париз, изјави судски функционер, кој не беше овластен јавно даПрочитај повеќе