Гордана Тренчевска Ристовска

Сподели со своите пријатели

Кумановци и граѓаните од општините од североистокот, лани поднеле 156 претставки до канцеларијата на Народниот правобранител во Куманово, информираа денеска од канцеларијата. Loading… Бројот на поднесените претставки е  поголем во однос на 2021 кога граѓаните поднеле 124 претставки. Најголем број од претставките се од областа правосудство-извршители, казнено поправна установа иПрочитај повеќе